arrow_drop_up

A perfect day på CocoCay!

La oss introdusere CocoCay – vår nye, fantastiske opplevelsesøy på Bahamas! Allerede fra mai 2019 kan du få oppleve «A Perfect Day på CocoCay» med familien. Her får du den perfekte blanding av «thrill» og «chill»: Fantastiske oaser, aktiviteter og opplevelser for store og små – samlet på ett sted.


Opplevelsene står i kø på CocoCay Hva sier du til en tur med Nord-Amerikas høyeste vannsklie? Eller en luftetur med varmluftballong 138 meter opp i luften? Kanskje er du også modig nok til å prøve en 488 meter lang zipline! Dersom du heller er typen som helst vil nyte solen og slappe kan du leie din helt egne flytende cabana, med det krystallklare vannet rett under deg. Hele øya er full av ferskvannsbassenger, volleyballbaner, beach-klubber og fantastiske strandområder.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.