arrow_drop_up

Cruise - noe for absolutt alle!

Skal du på ferie med barna, ektefelle eller vennegjengen og samtidig klare å prioritere alles ønsker og behov?

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_Klatrevegg_1600x900.jpg

Uansett hva du og ditt reisefølge søker, vil dere finne det ombord på et av våre mange skip og de spennenende destinasjonene som følger med. Opplev noe nytt hver dag. Og natt. Enten det er i land eller på vann. Vi tipper din største utfordring blir hvor du skal starte.

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_FlowRider_1600x900-3.jpg

Fart og spenning
Enten du er glad i høyder og fart eller liker å sette balansen på prøve, kan vi garantere at vi har utallige ting du kan krysse av din bucket list etter en cruiseferie med oss.  Lær deg å surfe i vår surfesimulator, eller opplev skipet i fugleperspektiv via Zipline svevende ni dekk over et åpent atrium. Vi kan skilte med mange friske aktiviteter for den som ønsker å utfordre kroppen og øke adrenalin-nivået. 

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_Oasis_Vitality_Spa_1600x900.jpg

Hvilepuls er også et godt alternativ
Det er ingen kriterier om å like fart og spenning for å trives på cruise med oss. En god bok på dekk, store spa- og skjønnehetsavdelinger med behandlinger, demonstrasjoner og foredrag er noen av mulighetene du har for total avslapning hos oss. Hvis du vil prøve en sunnere livsstil, er ferien en god anledning til å kommer i gang med nye vaner.

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_harmony_grease_1600x900-1.jpg

Broadwaymusikaler
Når kvelden kommer og du ennå ikke har fått nok, kan prisvinnende Broadway musikaler, live orkester eller Casino underholde deg inn i nattens timer. Så enten du foretrekker sol og bad hele dagen, nye oppdagelser eller fart og spenning er det store muligheter for å være spontan. Hele tiden. 

Skøytebane, klatrevegg, minigolf, basketballbane eller et dykkerkurs i regi av dyktige instruktører er bare noen av aktivitetene du finner på en ferie med Royal Caribbean. Det er også verdt å sjekke ut de forskjellige utfluktene du kan ta del i under oppholdet. Valget er ditt og tilbudene er mange. 

Takket være vår prisvinnende Adventure Ocean barne- og ungomdsklubb, er cruiseferier like gøy for barn og voksne

Er du en av dem som bare må få tatt deg en real treningsøkt, eller ti, i løpet av ferien? Ja, da har vi selvsagt noe for deg også. 

En rolig joggetur i solfylte omgivelser på løpebanen, som strekker seg rundt hele skipet, er den perfekte starten på dagen for mange. Vi har også et stort utvalg av treningsapparater og gruppetimer. 


Tro det eller ei. Det blir mer moro enn du lager selv. Vi kaller det cruisekontroll.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.