arrow_drop_up

Cruise – perfekt for barna

Kriteriene for en vellykket familieferie er mange, og det er nok av reiser som ikke egner seg for barn. Trodde du at cruise kun var forbeholdt de voksne? 

Vi i Royal Caribbean sørger for at latter og uforglemmelige opplevelser går hånd i hånd ombord på våre skip. Spill, arrangementer og aktiviteter foregår rundt om på skipet gjennom hele dagen og utover kveldstimene. Takket være vår prisvinnende Adventure Ocean barne- og ungdomsklubb, er cruiseferier med oss like gøy for både barn og vokse.

/upload/RCI_LB_liberty_splashaway_bay_1600x900-7.jpg

Hva er egentlig Adventure Ocean?

Adventure Ocean er en gratis barne- og ungdomsklubb som arrangerer kostnadsfrie aktiviteter for de i alderen fra 3 til 17 år. Du kan føle deg trygg på å forlate barna med de ansatte, for alle ansvarlige i Adventure Ocean har relevant utdanning eller erfaring tilknyttet barn og ungdom. Med andre ord er personalet godt kvalifisert til å ta seg av barna dine.

/upload/RCI_Oasis_Vitality_Spa_1600x900.jpg

Perfekt for barna - perfekt for foreldrene.
For de aller minste har vi Aqua Babies og Aqua Tots. Her må foreldrene være med på aktivitetene. Vil dere ha litt voksentid? Ikke noe problem. Vi tilbyr nemlig barnevakt om dere ønsker tid for to. Her kommer det dog en ekstra kostnad. 

/upload/RCI_OA_AdventureOcean_1600x900-2.jpg

Cruise for hele familien.
Ingenting er så gøy og behagelig på samme tid som å dra på en cruiseferie med hele familien. Etter et cruise med Royal Caribbean vil familieferien aldri bli det samme. Hos oss vil dere gjøre masse gøy og skape minner for livet sammen. Og det er vel sjelden feil?


Sikkerhet i høysete

Du trenger ikke bekymre deg for sikkerheten ombord. I løpet av de første timene ombord  skal alle være gjennom en sikkerhetsprosedyre. På denne måten sikrer vi at alle vet hva de skal gjøre og hvor de skal gå ved en eventuell evakuering. Et viktig element i sikkerhetsprosedyren er å sikre at alle barn som blir brakt til sikkerhetsstasjonen blir gjenforent med sine foreldre.


Skulle dere være uheldig og komme til å trenge medisinsk hjelp, er det alltid kvalifisert helsepersonell om bord.


Ikke mye, men litt praktisk info

Det finnes flere aktiviteter for barn og unge i alle aldre, men som mye annet finnes det visse fasiliteter med restriksjoner som for eksempler alder og høyde. Mer informasjon om dette finner du i cruiseprogrammet som blir levert på lugaren din hver kveld.

Viktig å huske! Av sikkerhetsmessige årsaker må barna være minst 6 måneder for å reise med oss. Alle barn under 21 år må ha lugar ved siden av deg/dere eller rett ovenfor midtgangen til foreldrenes lugar.


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.