arrow_drop_up

Fra vann til land

Mens du spiser et måltid i verdensklasse, gjør noe fartsfylt eller slapper av på dekk, frakter vi deg til begivenhetsrike reisemål hver eneste dag.

/upload/RCI_Labadee-Flightline-1600x900-2.jpg

Med Royal Caribbean kan du cruise til mer enn 300 eventyrlige reisemål over hele verden. I løpet av ferien ankommer du mange spennende destinasjoner. Legg ut på en spasertur i trange sjarmerende gater, opplev unike matopplevelser sammen med de lokale eller bare nyt en bok på en hvit strand. Du gjør hva du vil, det er din ferie. 

/upload/AdobeStock_120494607_Santorini_1600x900.jpg

Shuttlebåt hele dagen
Du kan selvsagt gå i land når du selv ønsker det. Noen steder ligger skipet til kai, på andre steder er det shuttlebåter som går frem og tilbake mellom skipet og kaien, slik at du selv kan bestemme når du vil tilbake til skipet innenfor det tidsrommet skipet er i havn. Husk nøkkelkortet ditt som du får når du sjekker inn den første dagen. Dette kortet registrerer at du forlater skipet og når du er ombord igjen. Frister heller spa, soldekk med svak bris eller en bok på din private balkong, trenger du ikke forlate skipet i det hele tatt. 

/upload/RCL_Greece_1600x900.jpg

Lyst på en utflukt?
For å få mest mulig ut av oppholdet på land, kan du bestille en spennende utflukt enten før du reiser eller ombord på skipet. Liker du fart og spenning? Eller fortrekker du rolige aktiviteter? Uansett hva du foretrekker, har vi noe for alle. 

Vi har tenkt på alt – vi kaller det cruisekontroll. 

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.