arrow_drop_up

Cruise gir deg mye for pengene

En ting er å ha betalt for flytur og overnatting på forhånd, en annen ting er å betale for selve oppholdet. Du skal jo tross alt leve litt ekstra godt på ferie. 

/upload/RCI_OA_Suite_1600x900.jpg

Mat, drikke, transport, aktiviteter og underholdning er noe av det man som regel bruker mest penger på når vi endelig drar på den etterlengtede ferien. For ikke å glemme solsenger og driks. Det blir ofte litt mer enn vi hadde regnet med, men det er tross alt ferie.

Når du bestiller en tur med Royal Caribbean, bestiller du ikke bare et tak over hodet. Du bestiller hele pakka, og det er akkurat det du får. Pluss litt mer. Med andre ord: Alt du trenger for å nyte en generøs ferie er allerede inkludert i billetten. Merk: brus, alkoholholdig drikke, spesialkaffe etc er ikke inkludert i prisen. Dette kan man enkelt inkludere gjennom å kjøpe en drikkepakke før avreise, så blir det enda mindre å tenke på når du kommer ombord.

/upload/RCL_Balcony_Suites_1600x900.jpg

Mellom-mellommåltid
Nyt utallige mattilbud under oppholdet. Fra enkel snack til gourmetmiddager. Hva enn du måtte ønske, finner du det på våre skip. Du kan til og med få frokosten levert til lugaren til valgfrie tider. Det beste av alt? De aller fleste spisestedene er inkludert i prisen. Ikke tenk på å splitte regninga eller gi driks. Spis all mat du ønsker til alle døgnets tider. Du kan til og med legge inn et mellom-mellommåltid. 

På våre spesialrestauranter kan du også få det lille ekstra mot et tillegg i prisen. Du trenger ikke tenke på hvordan du gjør opp. Ombord blir nemlig alle tilleggskjøp automatisk belastet ditt personlige seapass, som igjen belaster det kredittkortet du har oppgitt ved innsjekk.

/upload/RCI_HM_aqua_theater_family_1600x900.jpg

Underholdning og aktiviteter
På cruise med oss får du muligheten til å oppleve et variert underholdningstilbud både på dag- og kveldstid, inkludert i prisen. Alt fra Broadwaymusikaler, stupeshow, stand up og isshow til nattklubb, casino og karaoke. Vi snakker blendende fullskala produksjoner hver dag. 

Hold deg aktiv med klatrevegg, Zip Line og for eksempel skøytebane. Vi tilbyr også treningssenter med sykler, tredemøller, styrkemaskiner og et utvalg av gruppetimer.

  

Aktiviteter og underholdning for absolutt alle

   

Alle vellykkede familieferier avhenger av at barna har det bra. Det har vi tatt på alvor med vårt Adventure Ocean-program for barn i alle aldre. Her vil det alltid være spennende ting å gjøre hele dagen. Trenger vi å si det? Alt er inkludert.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.