arrow_drop_up

Dette skjer på CocoCay

CocoCay er ferieøya som vil forandre synet ditt på hva som er mulig å oppleve i løpet av en dag! Her får du den perfekte strandferie, den ultimate badeopplevlsen og den villeste fornøyelsesparken – på en og samme øy. Dette blir en opplevelse du aldri kommer til å glemme!

/upload/ThrillWaterpark_1600x900px_new-1.jpg

Thrill WaterparkSM

I Thrill Waterpark finner du blant annet Nord-Amerikas høyeste vannsklie, en zipline på nesten en halv kilometer og utallige bassenger. Her er det bare å hoppe i det!

(kostnad tilkommer)

/upload/CocoBeachClub_1600x900px_new-1.jpg

Coco Beach ClubSM

Har du lyst på en perfekt avslappende dag på CocoCay? På Coco Beach ClubSM kan du reservere din egen «overwater cabana», med hengekøye over vannet, vannsklie og egen privat butler slik at du har alt du trenger for noen timer med luksus. Her kan du finne roen, mens resten av familien prøver seg på mer actionfylte opplevelser. Hva mer kan du ønske deg? 

(åpner desember 2019. Kostnad tilkommer)

/upload/UpUpandAway_1600x900px_new.jpg

Up Up and Away

Er du typen som søker nye høyder? Kjenn den deilige brisen fra Bahamas` høyeste punkt når du svever 138 meter over CocoCay i en heliumballong!

(Kostnad tilkommer)

/upload/SplashAwayBay_1600x900px_new.jpg

Splashaway BaySM

Badeglade barn får oppleve den største og kuleste vannparken til sjøs i Splashaway Bay. Her finnes bassenger, vannkanoner, fontener, og hele fem vannsklier, så både barn (og voksne) kan kjøle seg ned.  

(kostnad tilkommer)

/upload/SouthBeach_1600x900px_new.jpg

South Beach

South Beach er for deg som liker å holde deg i aktivitet: Volleyball, basketball, fotball, SUP (stand up paddle), kajakk med glassbunn og ikke minst «zorbing» i en oppblåsbar zorb-ball. Her kan du også delta på ulike fitness timer.

(inngang inkludert)

/upload/ChillIsland_1600x900px.jpg

Chill IslandSM

Det er også mulig å ha en fredelig dag på CocoCay. Uberørt, krystallklart tropisk vann og hvit deilig sandstrand er alltid innen rekkevidde. Og midt på stranden finner du Chill Grill - hvor du kan nyte herlig BBQ mat. 

(inkludert)

/upload/OasisLagoon_1600x900px_new.jpg

Oasis LagoonSM

Ved Karibiens største ferskvannsbasseng – Oasis LagoonSM – kan du tilbring tid med familien, nyte en cocktail med venner eller nyte en kald Coco Loco i Swim-up baren, før du tar en svømmetur til en av de tre øyene.

(inngang inkludert)

/upload/HarboursideDining_1600x900px_new.jpg

Harbourside DiningSM

Velkommen til Harbourside Dining. Her får du servert herlig taco med guacamole, kylling rett fra grillen eller hva med en saftig burger? Avslutt måltidet med nybakte brownies og kaker, eller frisk frukt.

(inkludert)

/upload/PerfectDayatCocoCay_1600x900px_new.jpg

Mange av våre fineste skip besøker Perfect Day på CocoCay 

  • Symphony of the Seas
  • Harmony of the Seas
  • Allure of the Seas
  • Anthem of the Seas
  • Adventure of the Seas
  • Navigator of the Seas
  • Grandour of the Seas
  • Rhapsody of the Seas
  • Mariner of the Seas
Perfect Day på CocoCay er under oppbygging. Bilder og informasjon om øya gjenspeiler nåværende designkonsepter og kan inkludere kunstneriske gjengivelser. Alle attraksjoner og opplevelser på øya, og tilhørende ferdigstillelsesinformasjon for disse er for tiden under utvikling og kan endres uten varsel. Perfect Day på CocoCay er varemerker tilhørende Royal Caribbean.
Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.