arrow_drop_up

Åpent for salg

Vi introduserer Perfect Day på CocoCay, Bahamas. Vår nye og fantastiske eventyrøy som er en perfekt blanding av "Thrill and Chill" - åpner allerede i mai 2019. Her finner du fantastiske oaser, aktiviteter og opplevelser for både store og små samlet på ett sted!

Perfect Day på CocoCay

På nye CocoCay står opplevelsene i kø! Thrill WaterparkSM har blant annet Nord-Amerikas høyeste vannsklie og en luftballong som tar deg 138 meter opp i luften, en 488 meter lang zipline og mye mer. Ønsker du bare å nyte solen og slappe av? Få smaken av Bora Bora på Coco Beach ClubSM - hvor du kan slappe helt av i egen cabana i det krystallklare vannet du finner på Bahamas. Ellers er øya en oase med en mengde ferskvannsbassenger, volleyballbaner, beach-klubber og fantastiske strandområder.


Bestill Perfect Day på CocoCay nå - kun med Royal Caribbean! 


Perfect Day på CocoCay er under oppbygging. Bilder og informasjon om øya gjenspeiler nåværende designkonsepter og kan inkludere kunstneriske gjengivelser. Alle attraksjoner og opplevelser på øya, og tilhørende ferdigstillelsesinformasjon for disse er for tiden under utvikling og kan endres uten varsel. Perfect Day på CocoCay er varemerker tilhørende Royal Caribbean.


/upload/ThrillWaterpark_1600x900px.jpg

Thrill WaterparkSM

Thrill WaterparkSM ligger i hjertet av The Perfect Day - med masse med aktiviteter for store og små: Daredevils TowerSM - som er Nord-Amerikas høyeste vannsklie med hele 6 spennende rutsjebaner, en 488 meter lang zipline, vannsklier, vannkanoner, klatrestativer, parker og bassenger, m.m. Her er det bare å ha det gøy!

* Kostnad tilkommer på Zipline

/upload/CocoBeachClub_1600x900px.jpg

Coco Beach ClubSM

For de som ønsker å toppe en perfekt dag, anbefaler vi eksklusive Coco Beach ClubSM. Her kan du reservere unike «overwater cabanas». Med hengekøye over vannet, vannsklie og privat butler vil du ha alt du trenger for noen timer med fullstendig luksus. Her finnes også Infinity Pool hvor du kan lene deg tilbake og finne roen - og en eksklusiv bar/restaurant som serverer velsmakende og ferske middelhavsretter.

* Åpner desember 2019  ** Kostnad tilkommer

/upload/UpUpandAway_1600x900px.jpg

Up Up and Away

Et adrenalinkick og fantastisk utsikt fra Bahamas` høyeste punkt! Kjenn brisen på Up, Up Away når du svever opptil 138 meter over Perfect Day på CocoCay i en heliumsballong!

* Kostnad tilkommer

/upload/OasisLagoon_1600x900px-.jpg

Oasis LagoonSM

Opplev alle de ulike små vikene i Karibiens største ferskvannsbasseng – Oasis LagoonSM. Tilbring tid med familien, nyt en cocktail med venner eller slapp av og nyt din egen private cabana på vannet. I tillegg til ferskvannsbassenget Oasis LagoonSM finner du her Swim Up-baren hvor du kan nyte en kald Coco Loco før du tar en svømmetur til en av de tre øyene og bare nyter solen.

* Gratis

/upload/HarboursideDining_1600x900px-.jpg

Harbourside DiningSM

Velkommen til Harbourside DiningSM. Her finner du spisestedene Captain Jack`sSM og Skipper`s Grill hvor du kan nyte mat og drikke etter en lang dag i solen.

Vi vet ikke hvor kaptein Jack ble ledet da han lå værfast på denne øya, men legenden lever videre på Harbourside Drinks & DiningSM. Dette stedet har live-musikk og en perfekt atmosfære for å ta en øl eller cocktail. Supergod meny med fantastiske kyllingvinger, pommes frites og smakfulle sauser. Skippper`s Grill er stedet å slappe av, lade opp og gjøre deg klar for nye eventyr. Herlig taco med guacamole, kylling rett fra grillen eller hva med en saftig burger? Avslutt måltidet med nybakte brownies og kaker, eller frisk frukt.


/upload/SplashAwayBay_1600x900px.jpg

Splashaway BaySM

Den største og kuleste vannparken til sjøs - Splashaway BaySM - har nå også kommet til CocoCay. Her får barna mer moro enn de noen gang tidligere har hatt med fontener, basseng, vannkanoner – pluss hele fem vannsklier, og to massive "skyllebøtter" med vann.  

* Gratis

/upload/Galleon_1600x900px.jpg

Galleon

Fra sklier og interaktive vannkanoner til klattretau og herlige vannparker er dette interaktive skipet lastet med spennende opplevelser for barn i alle aldre.   

* Gratis

/upload/FamilyWaterFeatures_1600x900px.jpg

ZipLine

Glem alle bekymringer og kast deg ut i denne 488 meter lange Zip Linen – før du lander med et plask i vannet.

* Kostnad tilkommer

/upload/SouthBeach_1600x900px.jpg

South Beach

South Beach er for de aktive og har et stort tilbud av volleyball, basketball, fotball, padleboarding, kajakk med glassbunn og ikke minst «zorbing» i en oppblåsbar zorb-ball. I tillegg finner du her 3 forskjellige barer på South Beach; South Beach Bar, Sandtrap Bar og Floating Bar.

* Gratis inngang

/upload/ChillIsland_1600x900px.jpg

Chill IslandSM

Det er også mulig å ha en fredelig dag unna det store anlegget, hvor man finner uberørt, krystallklart tropisk vann og hvit deilig sandstrand. Kun noen få skritt unna, og rett på stranden finner du Chill Grill hvor du kan nyte herlig BBQ mat. 

* Gratis inngang

/upload/PerfectDayatCocoCay_1600x900px.jpg

Mange av våre fineste skip besøker Perfect Day på CocoCay 

  • Symphony of the Seas
  • Harmony of the Seas
  • Allure of the Seas
  • Anthem of the Seas
  • Adventure of the Seas
  • Navigator of the Seas
  • Grandour of the Seas
  • Rhapsody of the Seas
  • Mariner of the Seas
 Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.