arrow_drop_up

Symphony of the Seas - Verdens største cruiseskip

Opplev fantastiske Symphony of the Seas® med en mengde fasiliteter, aktiviteter, restauranter, barer og fine lugarer. Skipet er som en luksusby hvor hele familien kan finne sin drømmeferie. Du bor på et flytende hotell med et hav av fasiliteter, og får en unik kombinasjon av sol, badeferie, storbyferie og opplevelsesferie i ett. Kofferten pakker du kun opp én gang! Skipet er på mange måter en fornøyelsespark med aktiviteter som rutsjebane over 10 dekk, surfesimulator, Zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, SPA og mye mer.

/upload/Hairspray_1600x900px_preview.jpeg

Show og underholdning i verdensklasse

Ombord på skipet myldrer det av show- og underholdningstilbud. På den store teaterscenen kan du oppleve den fantastiske Broadway-musikalen Hairspray. I AquaTheatre møtes vann og drama når dykkere på høyt olympisk nivå leverer nye show og stunts som får publikum til å holde pusten. I Studio B presenteres glitter og glam på isen med profesjonelle kunstløpere fra hele verden. Nye blendende kostymer og koreografi fylt med fantastiske spinn, piruetter og løft. Gå ikke glipp av våre 3 nye originalproduksjoner som garantert setter lattermusklene i sving.

/upload/RCI_AN_CSDec2015_Wonderland_Lamb_1600x900-2.jpg

En verden av spennende smaker

Du skal spise godt på cruise, og på dette skipet får smaksløkene virkelig mye å utforske. Her finnes det et stort utvalg av spisesteder. Ombord finner du et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i prisen (hovedrestauranten, Boardwalk Doghouse, Sorrento's, Parke Café, Windjammer, Solarium Bistro, Vitality Café og Café Promeande). Det finnes også spesialrestauranter hvor du betaler en avgift, og deretter velger fritt fra menyen. Dette gjelder biffrestauranten Chops Grille, Italienske Jamie´s Italian, sushibaren Izumi, den oppfinnsomme og kreative restauranten Wonderland, gourmet-restauranten 150 Central Park, den amerikanske dineren Johnny Rockets, samt Coastal Kitchen, Hooked Seafood, El Loco Fresh (mexikansk), Playmakers Sports Bar og Vintages.

/upload/RCI_yoga_1600x900.jpg

Hold deg i form selv om du er på cruiseferie

En treningsøkt, yoga eller en spinningtime er den perfekte starten på dagen for mange. Treningstilbudet ombord er stort og variert. Hvor deilig er det vel ikke å ta seg en joggetur ute på dekk i soloppgang og frisk bris? Løpebanen på dekk 5 er på hele 670 m pr runde. I de 12 meter høye klatreveggene bakerst på skipet kan du klatre opp til fantastisk utsikt! Massasje, pedikyr og aromaterapi er bare noe av det du kan velge mellom av SPA og velvære når du skal skjemme bort din kjære – eller deg selv!

/upload/RCL_SY_Central_Park_1600x900px-1.jpg

Central Park
I sentrum av skipet finner du Central Park®, en miniutgave av New York's fantastiske parkområde. Her har vi skapt et ekte utendørs miljø med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning. Her kan du nyte en god frokost eller bare en kopp kaffe og få den ekte og herlige parkfølelsen langt til havs.

/upload/RCL_SY_LoftSuite_1600x900px_1.jpg

Velg en suite når dere skal unne dere litt ekstra luksus

Vårt suiteprogram har 3 ulike nivåer; Star Class, Sky Class og Sea Class. Suitekonseptet gir selv den mest kresne gjest mulighet til å ta cruiseferien til helt nye høyder. Sengetøy i egyptisk bomull, luksuriøse madrasser, marmorfliser, egen suite lounge, eksklusive baderomsartikler, friske blomster, gratis adgang til egen suite-restaurant og fri bruk av Voom internett, og mye mye mer er inkludert. I Star Class er også personlig butler og drikkepakke inkludert.


/upload/RCL_SY_Ultimate_Abyss_1600x900px_1-3.jpg

Spektakulære aktiviteter for alle

Høydepunkter ombord er bl.a. vannskliene Perfect Storm og rutsjebanen Ultimate Abyss som er lokalisert bakerst på skipet. Dette er den høyeste rutsjebanen som finnes til sjøs! Her kan du stupe hele 10 dekk ned – er du tøff nok tar du utfordringen! Andre adrenalinfylte aktiviteter ombord er klatrevegg, surfesimulatoren FlowRider og ZipLine! Splashaway Bay - barnas badeland ombord, er et vanneventyr med fargerike vannsklier, vannkanoner og fontener. Her finner du også skipets store vannbøtte - tør du være der når den velter?

Flere høydepunkter ombord på Symphony of the Seas

 • Central Park - utendørs park med hele 10.600 planter, gallerier, restauranter og shopping
 • Ultimate Abyss - verdens høyeste rutsjebane til sjøs*
 • Perfect Storm – tre superkule vannsklier*
 • Splashaway Bay – fantastisk vannpark for barna*
 • Zip Line*, 2 store klatrevegger*, skøytebane*, 2 surfesimulatorer Flowrider*, stor basketballbane* og minigolfbane*
 • Aqua Theater – utendørs amfi med fantastiske svømme- og stupeshow*
 • Hairspray - gå ikke glipp av dette unike og fargerike Broadwayshowet i Royal Theatre*
 • 1977 - spektakulært skøyteshow i Studio B*
 • Spesialrestauranter som bl.a. Jamies Italian, Johnny Rockets og Wonderland, samt nyheten Hooked Seafood
 • Starbucks, Ben & Jerry`s og nyheten Sugar Beach - Symphonys egen godteributikk
 • Bionic Bar – robot-bartendere som serverer forfriskende drinker!
 • Egen suiteklasse – med store, herlige suiter og eksklusive suitefordeler
 • VOOM - verdens raskeste internett til sjøs. Stream, surf og del
  * Inkludert i prisen


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.