arrow_drop_up

Del hvert øyeblikk

Er det et must for deg å kunne dokumentere det krystallblå havet, den gode maten eller de feteste aktivitetene på sosiale medier? 

/upload/RCI_QN_Jamies_Matt-Russell_Planks_1600x900.jpg

Hvis du har vært langt utpå bøljan den blå i løpet av de siste årene, har du kanskje merket at du har mistet kontakten med omverdenen relativt kjapt utenfor kystlinjene.

/upload/RCL_iFly_fallskjermsimulator_1600x900.jpg

Planlegger du din neste cruiseferie?
Fortvil ikke! Hos oss kan du surfe og streame akkurat som hjemme. Vi har nemlig investert i egne dedikerte satellitter som skal sørge for at farten matcher den du er vant til hjemme, selv om du er langt fra land. Navnet er VOOM, og det er det raskeste internettet til sjøs. Det beste av alt? Nå er det tilgjengelig på alle våre skip.

/upload/AdobeStock_133828756_couple_relax_beach_1600x900.jpg

Del uforglemmelige øyeblikk
Fyll opp Snapchat med morsomme videoer. Oppretthold kontakten med FaceTime og Skype, eller send en nødvendig e-post. Alt dette og mer, like raskt som hjemme. Det er du som setter begrensningene


Vi har tenkt på alt – vi kaller det cruisekontroll. 

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.