Om Royal Caribbean

Royal Caribbean International er en global merkevare med 25 fantastiske skip. Vi seiler til mer enn 270 destinasjoner, i 72 land og på seks kontinenter. Royal Caribbean gir deg en førsteklasses ferie med et bredt spekter av unike fasiliteter og topp underholdning. Rederiet har i mer enn 40 år gitt sine gjester de mest innovative cruiseskip, spennende ruter til populære reisemål og den verdenskjente og vennlige “Gold Anchor Service”. Royal Caribbean har vunnet reiselivsbransjens prisutdeling, Grand Travel Award, de siste 20. årene.

Royal Caribbean har vært først ute med mye: i 1999 innførte vi nye og unike fasiliteter ombord på våre Voyager-klasseskip, som blant annet klatrevegg, skøytebane og Royal Promenade (en handlegate med butikker og spisesteder). I mai 2006 lanserte vi skipet Freedom of the Seas som ytterligere forandret cruiseopplevelsen. Her introduserte vi FlowRider(surfesimulator), H2OZone vannland, fritthengende boblebad, en boksering i full størrelse og presidentsuiten som kan ta opptil 14 personer. I 2009 revolusjonerte igjen Royal Caribbean cruiseindustrien med sitt skip Oasis of the Seas. Et arkitektonisk vindunder til sjøs, med 16 dekk, 220.000 bruttotonn, 5.400 gjester i dobbeltrom og med 2.700 lugarer. Oasis of the Seas var det første skipet som inneholdt syv forskjellige temaområder, inkludert Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, basseng- og sportsområde, Vitality at Sea Spa og Fitnessenter, Entertainment Place og Youth Zone.

RCL Cruises Ltd. er et norsk-amerikansk cruiserederi som driver Royal Caribbean International, samt Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises, CDF Croisieres de France og 49% av TUI Cruises. Selskapet har totalt 40 skip i drift, to under bygging og et som skal bygges. RCL Cruises Ltd. er registrert på børsene i New York og har sitt hovedkontor i Miami, Florida.  I Norden har vi salgskontorer i Oslo, Stockholm, København og Helsinki.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.