arrow_drop_up

Cruise i Karibien

Vårsalget har startet

Har du gått og tenkt på å prøve et cruise? Vel, dette er det perfekte tidspunkt å bestille, for vårsalget har startet og vi gir deg 1000 kroner i rabatt på cruise i Karibien med Allure of the Seas! Det betyr at om bord på fantastiske Harmony of the Seas får du mer ferie for pengene. Så gjør deg klar til å oppleve vakre Karibien hvor du vil seile fra øy til øy og opplevelsene står i kø. Med flere destinasjoner, flere utflukter og flere aktiviteter om bord enn noensinne, velkommen til en ferie verdt å dele.


Hva innebærer egentlig «all inclusive»?
Du har kanskje fått noen overraskelser på tidligere ferier? Når du bestiller et cruise med Royal Caribbean er alt du trenger for å nyte en velfortjent ferie inkludert; lugar, alle måltider, aktiviteter og underholdning og spektakulære show- hver eneste dag.  I tillegg finnes det også utallige andre muligheter med eksotiske utflukter og spesialrestauranter om bord som du kan planlegge og bestille før du reiser eller underveis.

 

Hva gjør man egentlig på cruise?
Det korte svaret er: hva du vil! Om bord kan nyte ferien på soldekk, i bassengområdene, på SPA, treningssenter, Broadway-show og underholdning, i tillegg til egne aktiviteter for barna. Så du velger selv om du vil være sosial og aktiv eller trekke deg tilbake med en bok eller serie. Kanskje vil du bare nyte roen og utsikten fra lugaren eller balkongen din?

 

Våkne opp til nye destinasjoner
Velger du et cruise til deilige Karibien er det opp til deg og dine om dere skal nyte kritthvite strender og det turkise vannet. Eller utforske nye steder og oppsøke sjarmerende gater og torg med lokale varer, kultur og mat. Utflukter som passer deg og dine best, kan Royal Caribbean hjelpe deg med, slik at dere får det beste ut av ferien.


Bestill drømmeferien nå og benytt deg av vårt store salg før det er for sent

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.