close

Personvernregler



RCL CRUISES LTD.

Dette er våre personvernregler - velkommen ombord! Her forklarer vi hvordan RCL Cruises Ltd bruker dine personopplysninger - det er de data som identifiserer deg som person - for å sikre at du har den beste mulige opplevelsen på cruiset. Her forklarer vi hvilke opplysninger vi samler om deg, hva vi gjør med dem og hva dine rettigheter er.

Privatlivet ditt er svært viktig for oss, og vi ønsker å være helt åpne med deg om hvordan vi bruker dine personopplysninger. Vi har skrevet ut noen høydepunkter i neste avsnitt. Vi anbefaler at du leser våre komplette personvernregler nedenfor for en dypere innsikt i hva disse betyr.

    

1. Høydepunkter

(a) Privatlivet ditt er viktig – Vi vil at du skal vite hvordan vi bruker dine personopplysninger, hvordan vi holder dem sikre og hvilke rettigheter du har.

(b) Vi samler inn data om deg – Når du registrerer deg på vår nettside eller bestiller hos oss, samler vi inn dine kontaktopplysninger og annen personlig informasjon. Noen ganger er disse følsomme personopplysninger, deriblant helseopplysninger, detaljer om dine bestillinger og hvordan du reiser med oss, din reiseprofil og reklamepreferanser, og dessuten hvordan du bruker vår nettside og samhandler med våre e-poster. Les mer

(c) Vi benytter oss av opplysningene dine for å sende deg informasjon om våre cruise – Med din tillatelse, sender vi deg reklamemateriale som e-post. Du kan alltid melde deg ut. Les mer

(d) Disse opplysningene bruker vi for å finne ut hva du kan være interessert i og vi gjør e-postene og tilbudene våre relevante for deg – For å kunne gjøre dette lager vi en profil av dine reisemønstre og interesser. Les mer

(e) For at vi skal kunne gi deg den best mulige opplevelsen ombord trenger vi å bruke dine opplysninger – Når du bestiller hos oss, trenger vi dine personopplysninger for å kunne gi deg et flott cruise. Vi behandler også disse opplysningene for kundeservice i tankene, reklame og når loven krever det. Les mer

(f) Det er nødvendig at vi deler dine data med våre partnere over hele verden slik at vi kan yte våre tjenester til deg – Royal Caribbean er et verdensomspennende selskap og vi deler dine personopplysninger med andre selskaper innen gruppen og visse tjenesteleverandører, deriblant i USA, hvor opplysningene dine blir lagret. Imidlertid velger vi våre tjenesteleverandører svært nøye, og foretar strenge sikkerhetsregler slik at opplysningene alltid er beskyttet. Les mer

(g) Du har alltid kontroll på dine egne opplysninger – Du kan be om tilgang til personopplysningene dine eller under enkelte omstendigheter, å rette eller slette dem. Du kan også motsette deg måten vi bruker disse opplysningene på, eller du kan motsi deg personlig reklame Les mer

  

2. Innhold

Hvem er ansvarlig for personopplysningene dine?
Hvilke personopplysninger innhenter eller mottar vi?
Hvordan vi bruker personopplysningene dine og hvem vi deler dem med
Direkte reklame
Profilering og personlig reklame
Cookies (informasjonskapsler) og annen sporingsteknologi
Internasjonal overføring av personopplysninger
Juridisk grunnlag for vår bruk av dine personlige og rettmessige interesser
Dataoppbevaring
Dine rettigheter
Kontakt med oss og klage

   

3. Hvem er ansvarlig for personopplysningene dine?

3.1 Når vi sier Royal Caribbean eller “vi” eller “oss” i disse personvernreglene, mener vi RCL Cruises Ltd, Box 114, Lilleaker, NO-0216 Oslo, Norway, et avdelingskontor av RCL Cruises Ltd i Building 3, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0NY, Storbritannia. Klikk her for andre måter å kontakte oss på. Vi er datakontrollør for dine personopplysninger. I henhold til europeisk databeskyttelseslov betyr det at vi avgjør hvordan og i hvilke tilfeller dine personopplysninger blir benyttet. Vi refererer også til Royal Caribbean International i slik henseende - det er vårt moderselskap, Royal Caribbean Cruises Ltd., 1050 Caribbean Way, Miami, FL 33132-2096, USA.

    

4. Hvilke personopplysninger innhenter eller mottar vi?


Kategorier av personopplysninger Når/hvordan vi får dem
Personlig, kontakt-, ID- og betalingsinformasjon - Fullt navn og kontaktinformasjon (fornavn, mellomnavn, etternavn, kallenavn, tilføyelse, e-postadresse, telefonnummer, postadresse, bostedsland), alder, fødselsdato, kjønn , passdetaljer og detaljer for betalingskort  Enkelte av disse opplysningene oppgir du  hvis du registrerer deg for våre e-postmeldinger, deltar i lojalitetsprogrammene våre eller bestiller et cruise på denne nettsiden. Du kan også gi oss disse opplysningene hvis du kontakter et av våre anropssentre. Når du bestiller hos et reisebyrå eller en av våre partnere, kan vi innhente disse opplysningene fra dem.
Sensitive personaldata – Sensitive personaldata - Vi kan samle inn opplysninger om helsemessige eller medisinske forhold, deriblant tilgjengelighetskrav, allergier eller andre helserelaterte forespørsler. Vi kan også samle inn opplysninger om dine måltidspreferanser, og disse kan fortelle oss om eventuelle allergier eller andre diettbehov, eller potensielt indikere din religion eller tro. Enkelte av disse detaljene gir du oss hvis du informerer oss om medisinske forhold når du bestiller og/eller ber om gjestetilgang eller andre tilgjengelighetstjenester. Du kan også gi oss disse opplysningene hvis du kontakter et av våre anropssentre. Når du bestiller hos et reisebyrå eller en av våre partnere, kan vi innhente disse opplysningene fra dem.
Detaljer for lojalitetskonto – En unik ID for din lojalitetskonto, poengbalanse, kontoaktivitet og lojalitetsklasse Vi lager disse detaljene for deg når du blir med på et av våre lojalitetsprogrammer og oppdaterer dem etter hvert som du krediterer bestillinger og andre aktiviteter på din lojalitetskonto
Bestillingsregistreringer - Detaljer om tidligere og fremtidige bestillinger hos oss (inkludert bestillings-ID, type cruise, dato for cruise, passasjerer på din bestilling, reisemål, varighet, pris betalt og dato for bestilling) Disse opplysningene blir samlet fra vårt arkiv når du bestiller med oss
Detaljer om dine reisemønstre og preferanser – Reisemålene dine, lengden på ferien, typen ferie, også om du reiser med familiemedlemmer (f.eks. familieferier), din tilbøyelighet til å bestille bestemte typer ferier eller reisemål eller til ombestilling gjennom oss ​​innen en bestemt tidsramme og de reklamesegmentene som vi tillegger deg.

Vi samler inn denne informasjonen fra dine bestillingsarkiver og våre profilerings- og tilpasse reklameaktiviteter - se "Profilering og personlig reklame" nedenfor

Dine reklame- og databehandlingspreferanser – Om du vil motta reklamekommunikasjon fra oss og hvordan du vil at vi skal kontakte deg Vi registrerer dine reklamepreferanser når du forteller oss om disse, inkludert valgene dine [preferansesenter]
Teknisk informasjon forbundet med vår nettside – Detaljer om den nettleseren, enheten og Internett-tilkoblingen du bruker når du surfer på vår nettside, teknisk informasjon, inkludert din IP-adresse, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling, plugin-typer for nettlesere og versjoner, operativsystem og plattform. Nettstedet vårt kan f.eks. gi oss informasjon om hvorvidt du bruker en mobiltelefon eller en stasjonær datamaskin Enheten gir oss denne informasjonen når du surfer på nettstedet vårt (enten du er logget på kontoen din eller har akseptert cookies)
Cookies - Vår nettside lagrer små tekstfiler på enheten din som identifiserer nettleseren din..  Se Cookies og andre sporingsteknologier nedenfor for ytterligere detaljer Når du besøker nettstedet vårt og bruker våre tjenester som betyr at vi må identifisere deg, f.eks. hvor du bestiller et cruise, logger inn på kontoen din, hvor du vil at vi skal identifisere deg som medlem av våre lojalitetsprogrammer og hvor vi trenger å huske dine preferanser. Cookies kan også settes når du åpner e-postene våre
Informasjon om ditt samspill med nettstedet vårt – I tillegg til den tekniske informasjonen ovenfor samler vi informasjon om besøkene dine til nettstedene våre, deriblant de fullstendige nettadressene som du har hatt tilgang til, din klikkvei, gjennom og fra vårt nettsted  (også dato og klokkeslett og om du brukte en søkemotor), produkter du har sett på eller søkt etter, sideresponstid, nedlastingsfeil, lengde på besøk til visse sider, sideinteraksjonsinformasjon (f.eks. rulling, klikk og mus-overs), og metoder som brukes til å bla vekk fra siden, og hvilket som helst telefonnummer som brukes til å ringe vårt kundeservicenummer Når du surfer på nettstedet vårt
Informasjon om ditt samspill med våre e-poster – Vi bruker innebygde elementer i våre e-postmeldinger (f.eks. bilder), og disse forteller oss om du har åpnet eller lest en e-post. Hvis du følger lenkene i e-postene våre, kan vi også sette inn cookies på systemet ditt dersom du har cookies aktivert. Slik informasjon forteller også om din tilbøyelighet til å engasjere deg med våre e-postmeldinger  Når du åpner og samhandler med e-post som vi har sendt deg (med mindre du har valgt å ikke motta dem). Vi samler informasjon om hvordan du samhandler med våre e-postmeldinger fra våre profilerende og personlige reklameaktiviteter – se "Profilering og personlig reklame" nedenfor
Detaljer om din bruk av kasinoer ombord – Royal Caribbean International sporer detaljer om spillet ditt og bruken av eventuelle ombord kasinoer. Til tider bruker Royal Caribbean International slike detaljer til å identifisere  forbrukere av høyverdi som kan være interessert i kasinospill Hvis du velger å benytte deg av kasinoer ombord i løpet av cruiset, samler Royal Caribbean International disse detaljene når du spiller, deriblant når du bruker SeaPass-kortet ditt når du spiller

   

5. Hvordan vi bruker personopplysningene dine og hvem vi deler dem med

5.1 Denne deler forklarer hvordan vi bruker personopplysningene ovenfor og hvem vi deler dem med.

5.2 Vi bruker personopplysningene dine:

(a) Til å administrere bestillingene dine hos oss og å levere de tjenestene du ber om før, under og etter cruiset

Vi trenger å bruke dine personopplysninger for å kunne levere våre tjenester til deg når du bestiller et cruise. F.eks., når du reiser med oss, trenger vi dine personopplysninger for å sende deg en bestillingsbekreftelse, for å håndtere endringer i bestillingen din, for å sende fakturaer til deg og behandle betalingene dine, for å sjekke inn når du går ombord på våre skip og for å vite hvor du befinner deg ombord, for å levere dine lojalitetsprogramfordeler, for å yte ytterligere produkter og tjenester ombord (for eksempel når du bestiller utflukter og i våre butikker, restauranter og kasinoer).

(b) Å gjøre nettstedet vårt enkelt i bruk og forbedre opplevelsen med din cruise-planlegging

De personopplysningene vi samler inn når du bruker nettstedet, hjelper oss med å sørge for at nettstedet vårt fungerer som det skal (f.eks. slik at vi kan forsikre oss om at det er deg når du logger deg inn på vår konto). Sideutformingen og innholdet blir konstant forbedret slik at din opplevelse for planlegging av cruiset forbedres, og de opplysningene vi innhenter om hvordan du bruker nettstedet vårt, hjelper oss å gjøre det. Vi bruker også disse opplysningene som en hjelp til å forstå din interesse i de ulike delene av nettstedet vårt og de produktene og tjenestene vi selger på nettet. I tillegg bruker vi også opplysningene dine for å gjøre bestillingsprosessen av et cruise mer praktisk. For oss muliggjør det å huske hva du har søkt etter, slik at du kan plukke opp der hvor du sluttet.

(c) Å håndtere ditt forbrukerforhold med oss og å yte deg personlig service

Når du registrerer deg via vår nettside eller foretar en bestilling, oppretter vi en forbrukerprofil for deg på systemene våre. Dette er din digitale profil som sammenkobler personopplysningene dine, og derved identifiserer deg på tvers av Royal Caribbean Internationals gruppe med selskaper. Din forbrukerprofil gjør at vi kan gi deg en personlig opplevelse når du søker etter et cruise, bestiller og reiser med oss, ​​eller kontakter oss via telefon eller e-post. Vi bruker også forbrukerprofilen din til å tilpasse den reklamekommunikasjonen vi sender deg. Enkelte ganger bruker vi også opplysningene dine for å be om tilbakemelding på våre tjenester.

(d) For reklame og salgsfremmende formål

Vi bruker dine kontaktdetaljer for vår reklame og kampanjer, inkludert å sende deg informasjon om produkter og tjenester som vi og Royal Caribbean International-gruppen tilbyr. Vi bruker også dine personopplysninger til å tilpasse våre markedskommunikasjoner for å gjøre dem mer relevante for deg, og å måle engasjementet med våre reklamekampanjer.Se Direkte reklame og Personlig reklame nedenfor for ytterligere informasjon, inkludert om hvordan du kan oppdatere valgene dine og også hvordan du kan  melde deg ut.

Royal Caribbean International benytter seg av personopplysninger for ytterligere reklame- og reklameaktiviteter knyttet til kasinoer ombord ved å spore gjestespill med hensikt å: (i) levere relaterte lojalitetsprogramfordeler, (ii) rangere spillere (iii) sende kasino-relaterte direktemeldinger for reklame, (iv) tildele kreditt til grupper som spiller i kasinoene og (v) bedre forstå hvordan spillerne bruker kasinoene ombord. 

(e) For overholdelse av våre juridiske forpliktelser

Til tider blir vi underlagt visse lovbestemte krav om å samle inn, beholde og avsløre dine personopplysninger, f.eks. for toll- eller havnemyndigheter for å tillate at våre skip kan anløpe eller der vi trenger å samarbeide med rettshåndhevende organer, blant annet i forbindelse med kriminelle undersøkelser.

5.3 Vi kan dele dine personopplysninger med følgende mottakere for de formål som er oppført ovenfor:

(a) Andre medlemmer av Royal Caribbean International-gruppen med selskaper

Royal Caribbean er en global virksomhet, og det er nødvendig at vi deler dine personopplysninger med andre selskaper innen vår gruppe. Dette er for de formålene vi har nevnt ovenfor slik at vi kan tilby deg så brede valg som mulig for reisemål, og for å kunne drive våre skip verden rundt. Vi deler dine data med vårt moderselskap, Royal Caribbean Cruises Ltd i Miami, Florida, som driver virksomhet som Royal Caribbean International og andre medlemmer av Royal Caribbeans internasjonale gruppe.

(b) Reisebyråer og våre internasjonale partnere

Når du bestiller gjennom et reisebyrå eller en av våre lokale samarbeidspartnere, må vi kanskje sende opplysninger om bestillingen til det aktuelle byrået.

(c) Våre leverandører av tjenester og annet

Vi bruker produkter og tjenester fra tredjepartsleverandører til å drive virksomheten vår. For eksempel bruker vi reisesystemer levert av Sabre og Amadeus for å gi tilgjengelighetsdetaljer for deg, og bestille flyreiser for deg hvis dette er nødvendig i forbindelse med ditt cruise. Vi velger våre leverandører nøye og har beskyttelsesforanstaltninger på plass for å sikre at de tar vare på dine personopplysninger.

(d) Våre betalingsleverandører

Vi må dele personopplysningene dine med våre tredjeparts betalingsleverandører, slik at dine kortbetalinger kan behandles.

(e) Havner, toll- og andre myndigheter, rettshåndhevende organer og domstoler og parter i rettssaker

Det kan være nødvendig å dele dine personopplysninger i henhold til lovene i de landene der vi driver. Lokale havner og tollmyndigheter krever passasjerdetaljer for å behandle våre skip der vi går i land. Rettshåndhevende organer kan også kreve tilgang til personopplysninger, inkludert i forbindelse med kriminelle undersøkelser, eller vi kan bli pålagt å utlevere personopplysninger ved domstol eller i forbindelse med rettssaker.

(f) Plattformer for sosiale medier

Vi kan dele dine personopplysninger - inkludert navn, e-postadresse, adresse og fødselsdato - med tredjeparters sosiale mediaplattformer, deriblant Facebook, med det formål å la disse plattformene vise målrettet reklame til deg. Hvis du ikke vil at vi skal gjøre dette, har du anledning til å melde deg ut.

5.4 Å dele data med Royal Caribbean International og de andre mottakerne som er nevt ovenfor, innebærer det å sende dine personopplysninger utenfor EØS, deriblant til USA. Se Internasjonale overføringer nedenfor for flere detaljer om hvordan vi beskytter dine opplysninger når vi overfører dem til utlandet.

    

6. Direkte markedføring

6.1 Reklamekommunikasjon fra oss - Vi kan kontakte deg for reklameformål, inkludert å fortelle deg mer om våre tjenester, dele nyheter eller i blant å informere deg om kampanjer. Du har alltid kontroll over e-postene du mottar, og du kan når som helst oppdatere dine preferanser eller melde deg ut [preferansesenter], følge koblingene i e-postadressene eller ved å kontakte oss. Selv om du har valgt å melde ut av reklamemeldinger, må vi fortsatt kontakte deg i forhold til dine bestillinger med oss.

6.2 Reklamekommunikasjoner fra Royal Caribbean International – Noen av tjenestene og aktivitetene ombord på skipene våre styres av andre Royal Caribbean-selskaper. Royal Caribbean International kan kontakte deg om disse tjenestene og aktivitetene - deriblant informasjon og kampanjer knyttet til kasinoer ombord - dersom du har valgt å motta reklamekommunikasjon fra Royal Caribbean International. Du kan også når som helst melde deg ut ved å bruke de samme alternativene som ovenfor.

    

7. Profilering og personlig reklame

7.1 Profileringsoversikt: Vi mener at det er viktig for oss å vite hvilke typer ferier som våre forbrukere er interessert i, slik at vi kan gjøre reklamen relevant og målrettet. For dette bruker vi dine personopplysninger til å lage en profil for deg som gjør at vi kan finne ut hvilke av våre markedssegmenter som passer best for deg.

7.2 De personopplysningene vi bruker: Fra de personopplysningene vi innehar om deg (se hele listen ovenfor), kan modellen vår ta hensyn til alder, kjønn, husstand eller reisesammensetning, postnummer, hvordan du har samhandlet med vår nettside og reklame-e-post og din bestillingshistorie (deriblant reisemål, de skipene du har seilt med og ditt valg for innkvartering). Vi bruker ikke alltid alle disse datakategoriene hvis vi ikke har informasjon om deg, eller det ikke er relevant for våre reklameaktiviteter.

7.3 Hvordan bygger vi din profil og hva vi lærer av den:

(a) Statistisk analyse - Opplysningene som nevnt ovenfor benyttes som inngang til en proprietær statistisk modell, og resultatene herfra kan fortelle oss om din tidligere eller sannsynlige fremtidige bestillingsadferd, f.eks.:

(i) pris eller sannsynlig pris på de bestillingene du foretar med oss,

(ii) hvorvidt du akter å bestille igjen innen 12 måneder siden siste cruise og de reisemålene du har tenkt deg, og

(iii) omfang av din involvering med våre reklame-e-poster.

(b) Reklamesegmenter - Vi prøver å matche hver forbruker med ett eller flere forhåndsdefinerte segmenter. Dette gjør at vi i stor grad kan skreddersy våre reklamemeldinger til rett publikum. Vi definerer segmentene våre ved hjelp av brede demografiske data og bruker ikke noen av dine personopplysninger til dette formålet. Du deler et segment med hundrevis av andre forbrukere, hvilket betyr at denne prosessen generelt sett ikke er veldig individualisert.

7.4 Her er et eksempel: La oss si at du nettopp har registrert deg på vår nettside (gitt oss dine kontaktopplysninger) og du har aldri bestilt et cruise før. I løpet av de neste dagene søker du etter et cruise som er generelt populært blant familier (dette gir oss nettsidens interaksjonsdata). Vi kan bruke disse opplysningene til å legge deg til et av våre familiesegmenter, slik at du får relevante e-poster fra oss.

7.5 Hva dette betyr for deg: Å skreddersy våre reklamekampanjer til profilen eller segmentet ditt, betyr at du kan motta mer relevant kommunikasjon fra oss. Dette er bra for oss fordi vi mener at du sannsynligvis vil bestille en ferie som passer til dine behov. Vi håper at du liker det også, idet det vil hjelpe deg med å finne den ferien du er interessert i. Det er mulig at vi også sender deg spesialtilbud på bursdagen din.

7.6 Målrettet annonsering på tredjeparts sosiale medieplattformer: Vi kan dele personopplysningene dine - inkludert navn, e-postadresse, adresse og fødselsdato - med tredjeparters sosiale medieplattformer, deriblant Facebook, med det formål å la plattformene vise deg målrettet reklame. Du kan alltids be oss om ikke å dele dine personopplysninger med plattformer, men du må kontakte plattformen med eventuelle forespørsler i forhold til hvordan plattformen bruker dine personopplysninger, siden dette er noe vi ikke har kontroll over.

7.7 Du kan melde deg ut:  Du har alltid kontroll over opplysningene dine. Du kan når som helst oppdatere reklameinnstillingene dine, eller melde deg ut av personlig tilpasset reklame ved å bruke [preferansesenteret].

    

8. Cookies (informasjonskapsler) og annen sporingsteknologi

8.1 Vi bruker cookies og annen teknologi for å samle inn informasjon på våre nettsider for en rekke formål, for eksempel å forbedre utformingen og innholdet på nettstedet vårt og for å gi oss en mer personlig opplevelse når du surfer på Internett. De fleste nettlesere har et alternativ som lar deg avvise alle cookies eller få datamaskinen til å informere deg hver gang du blir spurt om å legge inn en cookie. Hvis du avviser cookies (eller nekter å godta en forespørsel om å legge inn en cookie), har du kanskje ikke tilgang til noen funksjoner på våre nettsider og flere av våre tjenester, f.eks. å kjøpe et cruise eller bli automatisk anerkjent som et lojalitetsmedlem. Uten cookies er vi heller ikke i stand til å huske dine preferanser, inkludert i forhold til reklamemateriale på nettstedet vårt. Vennligst besøk vår cookie-informasjon for mer detaljert informasjon om cookies.

    

9. Internasjonal overføring av personopplysninger

9.1 Royal Caribbean er en verdensomspennende virksomhet, og vi må dele dine personopplysninger med andre selskaper innen vår gruppe for de formålene vi forklarer i denne policyen. Dette betyr at vi overfører dine personpplysninger utenfor Storbritannia og EØS, deriblant til Royal Caribbean International i USA som gir og driver de serverne vi bruker til vår virksomhet, og som dine personopplysninger blir lagret på.

9.2 Det er enkelte ganger det er nødvendig å overføre dine personopplysninger utenfor EØS for at vi skal kunne oppfylle kontrakten med deg (f.eks. for å levere et cruise).

9.3 Vi bruker ofte Europakommisjonens standard databeskyttelsesklausuler (også kjent som modellklausuler) for å gi sikkerhet for de av dine personopplysninger som overføres utenfor EØS.

    

10. Juridisk grunnlag for vår bruk av dine personlige og rettmessige interesser

10.1 Juridisk grunnlag – Vi behandler dine personopplysninger kun i den utstrekning at minst én av de følgende gjelder:

(a) du har samtykket i behandling av personopplysningene dine for et bestemt formål - vi behandler de sensitive personopplysningene dine og i den forbindelse sender deg elektronisk reklamekommunikasjon direkte basert på ditt samtykke,

(b) at behandling er nødvendig for at vi skal kunne utføre kontrakten med deg (f.eks. levering av et cruise) eller for å ta skritt på forespørsel før vi inngår kontrakten,

(c) hvor vi må behandle personopplysningene dine for å overholde en rettmessig forpliktelse,

(d) hvor vi må behandle personopplysningene dine for å beskytte dine vitale interesser (eller eventuelt andres), f.eks. i tilfelle av en medisinsk nødsituasjon, eller

(e) hvor behandlingen er nødvendig i forhold til våre rettmessige interesser eller en tredjeparts rettmessige interesser.

10.2 Rettmessige interesser - Vi henviser til flere legitime interesser for bruk og deling av dine personopplysninger, deriblant:

(a) forbedre våre produkter og tjenester,

(b) forstå måten kundene våre reiser med oss,

(c) markedsføring- og reklameaktiviteter,

(d) identifisere og søke nye måter for utvikling og vekst av vår virksomhet, og

(e) sørge for sikkerhet og trygghet for våre ansatte og gjester.

     

11. Dataoppbevaring

11.1 Vi beholder personopplysningene dine bare så lenge det er nødvendig: (i) for de formål som er angitt i denne policyen, (ii) for at vi kan levere våre produkter og tjenester til deg, (iii) å overholde våre juridiske forpliktelser (f.eks. ved å overholde skatte- eller regnskapsregler eller i forbindelse med rettssaker), eller (iv) å overholde våre vanlige retningslinjer for oppbevaring av forretningsdata.

   

12. Dine rettigheter

12.1 Kontakt oss dersom du ønsker å håndtere, endre, begrense eller slette de personopplysningene vi innehar om deg. Her finner du kontaktinformasjon.

12.2 Du har følgende rettigheter i forhold til dine personopplysninger, og du kan under enkelte omstendigheter be oss om å:

(a) gi deg tilgang til de personopplysningene vi innehar om deg,

(b) korrigere personopplysningene dine,

(c) slette personopplysningene dine,

(d) begrense behandlingen av personopplysningene dine,

(e) innvende mot vår behandling av personopplysningene dine,

(f) spesifikt innvende mot at vi bruker personopplysningene for profilering for reklameformål, eller

(g) skaffe til veie en kopi av personopplysningene dine i et lettilgjengelig format.

12.3 Hvis du har samtykket spesielt til vår bruk av personopplysningene dine, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst. Ta kontakt med oss hvis du vil gjøre dette.

   

13. Kontakt med oss og klager

13.1 Dersom du har spørsmål, kommentarer eller klager vedrørende vår policy eller hvordan vi behandler dine personlige data kan du kontakt oss. All kontaktinformasjon finner du her.

13.2 Du har rett til å klage på hvordan vi behandler personopplysningene dine til Datatilsynet https://www.datatilsynet.no











Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.